Onze verbouwing op uw manier

Wat is er mogelijk?

Uw wensen centraal

Dan komt er een eerste ontwerptekening en kostenraming. Daarbij is gezocht naar een optimale balans tussen eigentijds woongenot en het behoud van bestaande kenmerkende elementen. Uw keuzes leiden uiteindelijk tot een definitief ontwerp. Komt u tijdens het ontwerp proces tot nieuwe voortschrijdende inzichten, dan speelt Bureau_Boerderij Verbouwen hier uiteraard optimaal op in.

Transparante begroting

Bureau_Boerderij Verbouwen selecteert een bij u en uw boerderij passende vakbekwame aannemer en andere professionele uitvoerende partijen en zorgt voor transparante bestekken, offertes en begrotingen. Zo heeft u doorlopend inzicht in de bouwsom en in de voortgang van de verbouwing.

De touwtjes in handen

Tijdens de verbouwing controleert Bureau Boerderij Verbouwen de voortgang op de bouwplaats. Ook zitten we bouwvergaderingen voor, controleren ingekomen offertes en bewaken we intensief de algehele begroting.

Second opinion

Wilt u liever zelf aan de slag in uw woon-boerderij, maar bent u op zoek naar iemand die met u meekijkt en u adviseert? Bureau_Boerderij Verbouwen voert ook een second opinion uit op uw zelf bedachte bouwplannen of op die van derden.

Voorkom -bij een boerderij voor u onbekende- valkuilen en schakel ons tijdig in, aan uw bouwproces, budget en woongenot zal het beslist ten goede komen.

Contact

Bureau_Boerderij Verbouwen Deventer
Eelco Prent
06-53734131 
bureauprent@boerderijverbouwen.nl