Onze verbouwing op uw manier

Wat is er mogelijk?

Uw wensen centraal

Dan komt er een eerste ontwerptekening en kostenraming. Daarbij is gezocht naar een optimale balans tussen eigentijds woongenot en het behoud van oude elementen. Uw keuzes leiden uiteindelijk tot een definitief ontwerp. Komt u tijdens het ontwerpproces tot nieuwe inzichten, dan speelt Bureau Prent_Boerderij Verbouwen hier uiteraard op in.

Transparante begroting

Bureau Prent_Boerderij Verbouwen selecteert een voor u passende aannemer en andere professionele, bekwame uitvoerende partijen en zorgt voor transparante begrotingen en offertes. Zo heeft u altijd inzicht in de bouwsom en voortgang van de verbouwing.

De touwtjes in handen

Tijdens de verbouwing controleert Bureau Prent_Boerderij Verbouwen de voortgang op de bouwplaats. Ook zitten we bouwvergaderingen voor, controleren we offertes en bewaken we intensief de begroting.

Second opinion

Wilt u liever zelf aan de slag in uw monumentale boerderij, maar bent u op zoek naar iemand die meekijkt en adviseert? Bureau Prent_Boerderij Verbouwen voert ook een second opinion uit op uw eigen bouwplannen of die van derden.

 

Contact

Bureau_Prent_Boerderij_Verbouwen

Eelco Prent

06-53734131 

Rijkmanstraat 54

7411 GC  Deventer

bureauprent@boerderijverbouwen.nl