Contact

> Plan tijdig een afspraak, wegens voortdurende grote interesse in (woon-)boerderijen is het soms lastig een aankoopadvies op korte termijn in te plannen (afspraken zijn ook mogelijk op zaterdag) 

> U kunt ook advies ontvangen, met schetsen eo een kosteninschatting, tijdens een telefonische conferentie. Vraagt u dit aan via het contactformulier. Ook op deze wijze kan het u al veel informatie verschaffen voordat er een bezichtiging is en een bod wordt gedaan 

> Een adviesgesprek kan desgewenst vergezeld gaan van inzichtelijke idee-schetsen en een indicatie van de verbouwkosten. Het geeft u een goed idee van de mogelijkheden

Bij een aanvraag voor een (aankoop-)adviesgesprek is het erg handig als u vooraf relevante informatie verstrekt, zie hiervoor ook onderstaand contactformulier.

NB. Wat kán er en wat móet er, op korte en langere termijn, met de boerderij die u op het oog heeft: U ontvangt daartoe van te voren het specifieke document 'Aandachtspunten bij Aankoop en Verbouw van een Boerderij', onmisbaar voor een te verbouwen boerderij, en dat gehanteerd kan worden als 'Programma van Eisen', altijd benodigd bij een boerderij-verbouwing. Dit document wordt daarnaast met name aanbevolen voor degenen die zelf of in eigen regie een boerderijverbouwing ter hand willen nemen. Daarnaast hebben wij een overzicht samengesteld met (veelal duurzame) bouwmaterialen en verbouwtips. Beide documenten zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Bureau Boerderij Verbouwen Deventer
Bureau Boerderij Verbouwen | Deventer
Advies Ontwerp bij Aankoop Verbouw Restauratie
Eelco Prent
06 5373 4131 

(Aankoop-) Advies op locatie, ook op zaterdag