Contact

> Plan tijdig een afspraak, wegens een grote interesse in (woon-)boerderijen is het soms lastig een aankoopadvies op korte termijn in te plannen (afspraken zijn ook mogelijk op zaterdag) 

> U kunt AANKOOP-EN VERBOUWADVIES verkrijgen met ontwerpschetsen en/of een kosteninschatting, óók tijdens een telefonische conferentie indien u dit spoedig wilt. Vraagt u dit aan via het contactformulier. Ook op deze wijze kan het u al veel informatie verschaffen voordat er bezichtigingen zijn en er een bod moet worden gedaan

> Ons werkgebied voor (Aankoop-)Advies op Locatie is heel Nederland en de grensgebieden  

> Een adviesgesprek gaat vergezeld van idee-schetsen en een indicatie van de verbouwkosten. Het geeft u een goed idee van de verbouw- en inzicht in uw budgettaire mogelijkheden

Bij een aanvraag voor een (aankoop-)adviesgesprek is het wenselijk als u vooraf relevante informatie verstrekt, zie hiervoor ook onderstaand contactformulier.

NB. Wat kán er en wat móet er op korte én lange termijn met een boerderij die u op het oog heeft: U ontvangt daartoe altijd van te voren het specifieke document 'Aandachtspunten bij Aankoop en Verbouw van een Boerderij', onmisbaar voor een te verbouwen boerderij, en dat gehanteerd kan worden als 'Programma van Eisen', sowieso benodigd bij een boerderij-verbouwing. Dit document wordt daarnaast met name aanbevolen voor degenen die zelf of in eigen regie een boerderijverbouwing ter hand willen nemen. Daarnaast hebben wij een overzicht samengesteld met (oa. duurzame) bouwmaterialen en verbouwtips. Beide documenten zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Bureau Boerderij Verbouwen Deventer
Bureau Boerderij Verbouwen | Deventer
Advies Ontwerp bij Aankoop Verbouw Restauratie
Eelco Prent
06 5373 4131 

(Aankoop-) Advies op locatie, ook op zaterdagen