Contact

>>> Wegens een groeiende interesse in boerderijen kunnen wij afspraken op locatie niet altijd op een korte termijn inplannen. 

>>> Onder meer ivm. het heersende coronavirus adviseren wij ook tijdens een telefonische conferentie, vraagt u dit aan via het contactformulier. Bijkomend voordeel is dat de kosten hiervoor lager zijn dan bij een advies op locatie en het u wellicht veel nodige informatie kan verstrekken, juist voordat een eventuele bezichtiging gepland wordt.

Bij een aanvraag voor een eerste (aankoop-)adviesgesprek op locatie is het handig als u vooraf relevante informatie kunt verstrekken. Gebruikt u daarvoor svp onderstaand contactformulier.

NB. U ontvangt bij aanvraag van een aankoopadvies en algemeen advies op locatie (wat er kán en wat er móet op korte en langere termijn met de boerderij) altijd van te voren het document 'Lijst met 100+ Aandachtspunten bij Aankoop en Verbouw van een Boerderij', van specifiek belang bij een boerderij-verbouwing, deze kan daarnaast gehanteerd kan worden als noodzakelijk 'Programma van Eisen' relevant bij elke uiteindelijke boerderij-verbouwing. Dit document kunt u ook afzonderlijk opvragen. [NB. Eerste advieskosten worden verrekend bij een vervolg/ontwerp-opdracht]

Bureau Boerderij Verbouwen Deventer
Bureau Boerderij Verbouwen Deventer
Advies Ontwerp Restauratie
Eelco Prent
06 5373 4131