Programma van Eisen bij deze boerderijverbouwing

Het handhaven van oude elementen met eigentijdse accenten en hedendaags wooncomfort, passend in het landschap, algehele renovatie en restauratie, het opheffen van bouwgebreken, realiseren lage temperatuur vloerverwarming, optimale isolatie en ventilatie, duurzame, kwalitatief optimale materialen, lichtinval, zichtlijnen, logische routing interieur en exterieur, verbinding voorhuis en achterhuis, kantoor aan huis, levensloopbestendige opzet, onderhoudsvriendelijk

Doorgaans overtreft het wensenpakket van de opdrachtgever het beoogde en vervolgens vastgestelde bouwbudget. Tijdens het totale ontwerptraject krijgt een opdrachtgever altijd te maken met talrijke voortschrijdende inzichten en ontstaan er aldus veel nieuwe idee├źn.

Bureau Boerderij Verbouwen heeft hiermee veel ervaring en kon hierop uitstekend inspelen. Veel aandacht werd er daarom, door middel van een ingenieus ontwerp, besteed aan het binnen het bouwbudget zien te brengen van alle wensen en eisen van de nieuwe eigenaren. Tevens werd hiervoor een toepasselijke en meedenkende aannemer geselecteerd. Een communicatie die soepel verloop is in zo’n bouwproces natuurlijk van groot belang.

  • Project Modernisering met behoud van oude stijlelementen
  • werkzaamheden Advies, Ontwerp, Tekenwerk, Vergunningen, Aannemerselectie, Begrotingen
  • locatie Vierakker
  • jaar 2015-2017