Onze verbouwing op uw manier

Wat is er mogelijk?

Uw wensen centraal

Vervolgens ontstaan de eerste ontwerptekeningen van de te verbouwen boerderij en een inschatting van de verbouwkosten. Daarbij wordt gezocht naar een optimale balans tussen eigentijds woongenot en esthetiek en het behoud van de kenmerkende historische elementen, dit alles binnen het opgegeven budget. Alle keuzes leiden uiteindelijk tot een Definitief Ontwerp. Komt u tijdens het gehele ontwerpproces tot nieuwe inzichten (dit komt vaak voor), dan speelt Bureau Boerderij Verbouwen hier optimaal op in.

Transparante begroting

Bureau Boerderij Verbouwen selecteert een bij u en uw boerderij passende vakbekwame, goed communicerende, aannemer en andere professionele uitvoerende partijen en zorgt voor transparante contracten, bestekken, offertes en begrotingen. Zo heeft u doorlopend inzicht in de bouwsom en in het hele proces van de verbouwing.

De touwtjes in handen

Tijdens de verbouwing controleert Bureau Boerderij Verbouwen de voortgang op de bouwplaats. Ook zitten we bouwvergaderingen voor, zorgen we voor een onontbeerlijk optimale onderlinge communicatie, controleren ingekomen offertes en bewaken we de begroting.

Second opinion

Wilt u liever zelf aan de slag in uw (woon-)boerderij, maar bent u op zoek naar iemand die met u meekijkt en u adviseert? Verzoek dan om een adviesgesprek op locatie. U ontvangt vooraf het document 'Overzicht Belangrijke Aandachtspunten' die van specifiek belang is bij het verbouwen en bewonen van een boerderij. Bureau Boerderij Verbouwen kan ook een second opinion uitvoeren op uw zelf ontworpen bouwplannen of op die van derden. Een tweede samengesteld document, met specifieke (duurzame) bouwmaterialen en tips voor een boerderij  is ook voor u beschikbaar.

Voorkom - bij een boerderij voor u veel onbekende - valkuilen en schakel ons tijdig in. Aan uw langdurige bouwproces, uiteindelijke woongenot én aan uw budget zal het beslist ten goede komen.

Bureau
Boerderij Verbouwen
Deventer
Eelco Prent
06 5373 4131 - ook op zaterdag